Produkter for hvit sjokoladepulver kaffe (4)

Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert mysepulver - WP Demi

Demineralisert myseproteinpulver (WP Demi) er myseproteinpulver med redusert mineralinnhold, dette produktet er perfekt for spedbarnsformler og helseorienterte matapplikasjoner.
Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver (FCMP)

Helmelkpulver er et melkeprodukt laget ved å fordampe fersk, pasteurisert helmelk. Produktet kalles også helmelkpulver avhengig av region. Helmelkpulver har mange bruksområder i næringsmiddelindustrien. Det brukes hovedsakelig i godteriproduksjon, sjokolade og iskrem, samt i bakeriindustrien. Det brukes også i produksjon av frosne matvarer, melkebaserte drikker, hurtigsupper, osv.
Skummet Melkpulver (SMP)

Skummet Melkpulver (SMP)

Skummet melkepulver (SMP) er et melkeprodukt laget gjennom fordampning av fersk, pasteurisert skummet melk i spraytørkeprosessen. SMP er en allsidig ingrediens med høy dispergerbarhet og løselighet i vann, noe som gjør det til et ideelt valg for bruk i industriell produksjon. Dens brede spekter av applikasjoner inkluderer produksjon av melkeprodukter som yoghurt, melkebaserte drikker, osteanaloger, desserter, krem til kaffe og te, samt UHT-melk. SMP har en holdbarhet på omtrent 12 måneder. Dens håndterbarhet og flytbarhet sikrer høy kvalitet på sluttproduktet i ulike sektorer.
Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert myse (DEMI)

Demineralisert melkepulver (DEMI) lages ved å fjerne en del av mineralene fra flytende søtmyse. Avhengig av formålet kombineres mange teknikker: ionebytte, elektrodialyse, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. tilbyr et bredt spekter av demineraliserte pulvere i henhold til kravene til: - 20% demineralisert melkepulver - et flott fyllstoff uten oversaltet smak, - 40%, 50% demineralisert melkepulver - mest populært for sjokolade- og bakervarer, - 70% demineralisert melkepulver, - 90% demineralisert melkepulver. Demineralisert melkepulver (90% demineralisering) brukes ofte i produksjonen av melkebasert babymat. Det muliggjør produksjon av en sammensetning nærmere morsmelk.